Tentang Syarikat

Tentang Kami..


Rasyid Iskandar Resources No pendaftaran 002154198-A  beroperasi di kedai  Koperasi Penulis dan Pembaca Muar Berhad beralamat di Lot 1197, Parit Unas, Jalan Abdul Rahman, 84000 Muar, Johor. 

Syarikat kami merupakan sebuah syarikat yang sepenuhnya menjalankan aktiviti pemasaran, membekal dan membuat baja Bio Organik serta pelbagai lagi barangan keperluan dalam industri pertanian termasuk menjual racun.

Syarikat ini mula ditubuhkan secara sah pada 29 Ogos 2012 di Selayang Baru Selangor dan telah mula berkembang di beberapa negeri termasuk menjalankan aktiviti perniagaan di sekitar negeri Johor.


Rasyid Iskandar Resouces juga merupakan ahli Koperasi Penulis Dan Pembaca Muar Berhad dan telah berjaya membekal baja ke beberapa Koperasi di negeri Perak.


Impian kami semoga usaha keras yang dijalankan oleh syarikat ini dapat membantu meningkatkan ekonomi para petani dengan produk yang berkualiti dan mampu memberikan hasil pulangan yang sangat luarbiasa tanpa merosakkan ekosistem tanah dan tanaman.1 comment:

  1. Syarikat ini masih beroperasi lagi sekarang kan

    ReplyDelete